Horoskopius

ASTRO: Kako osvojiti muškarca svojih snova-Neka Vam zvijezde budu saveznik u osvajanju muškarca iz snova …

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan 21. 3 – 20. 4.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ići korak iza njega.
Kako ispoljava osjećaje: Burno, bučno, glasno i nezgrapno. U svakom slučaju – ispoljava ih. Ako vam je rekao da ste najljepša žena koju je sreo u životu, ne znači da za pet minuta neće sresti ljepšu. Kad iskreno voli, onda to otvoreno i kaže. Sve dok zamuckuje, znači da ni sam ne zna što osjeća.
Kako ga osvojiti: Nećete ništa postići ako mu sve sami ponudite, nego ćete ga morati izazovete da vam priđe. Zbunite ga proturječnim signalima! Jedan dan ga zainteresirano promatrajte, a sutra nezainteresirano prođite pored njega. Pronađite zajedničkog poznanika koji će Ovnu izgovoriti nekoliko pohvalnih riječi o vašoj neukrotivoj prirodi. Kada vas konačno pozove da izađete, govorom tijela ga pozivajte da vas dodirne, ali ostanite nedodirljivi do trećeg sastanka.

Bik 21. 4 – 20. 5.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će biti njegova desna ruka.
Kako ispoljava osjećaje: Otvoreno, transparentno i bez straha da bi mogao ispasti smiješan. Bik to čini nježnim dodirom, blagim riječima i tepanjem u stilu “cico, maco, kuco …”, a za uzvrat očekuje da i vi pokažete osjećanja. Ako ne ispoljava emocije, onda to znači da ništa i ne osjeća odnosno da emocije ne postoje.
Kako ga osvojiti: Počnite razgovor o slatkim temama, pa polako pređite na lascivne izjave i lagani flert. Bik ne smije pomisli da se dvoumite između njega i nekog drugog. Učinite sve što vam padne na pamet, a naročito ono za što bi vaše prijateljice uzviknuo “ne to”. Zauzmite zavodljivu pozu, približite svoje lice tik uz njegovo, sjednite mu u krilo i sve to ponovite nekoliko puta dok Bik ne shvati da ste ozbiljni u namjeri da budete samo njegovi.

Blizanci 21. 5 – 20. 6.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja ga neće pitati, “gdje ideš i kada ćeš se vratiti”.
Kako ispoljava osjećaje: Ako vas uvlači u svoj život tako što vas upoznaje s prijateljima i roditeljima, znači da mu se zaista sviđate. Ipak, iako mu je stalo vas, znajte da to ne znači da je zaljubljen. Ako vas ne zamoli ni za kakvu uslugu, znači da vas iskreno voli.
Kako ga osvojiti: Neozbiljni Blizanac je ozbiljan igrač, a omiljena igračka su riječi kojima često proigra tuđe povjerenje. On je neizlječivi trgovac i zato mu prodajte priču da će vezivanjem za vas postati slobodan. Ne tražite da vam polaže račune, ali ispletite mrežu dojavnika koji će vas obavještavati o svakom njegovom koraku. Spontano mu predočite da će život s vama ličiti na avanturističku potragu za pravom informacijom i opušteno krenite u neizvjesnost.

Rak 21. 6 – 22. 7.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će ga bezuvjetno voljeti i podržavati.
Kako ispoljava osjećaje: Ako vam kaže “nemoj me ostaviti”, to ne znači da vas voli. On samo ne voli biti ostavljen, pa je u stanju opstaje u vezi koja mu uopće ne odgovara. On može čitav život da trpi samo da bi izbjegao neugodnosti raskida. Ako umjesto vas opere sudove, budite spokojni jer je ljubav koju osjeća neuništiva.
Kako ga osvojiti: On voli sve prirodno, od prirodnog ponašanja i prirodnog izgleda do prirodnih znanosti. Ali, za razliku od fizike i priče o suprotnostima, Rak vjeruje da se samo sličnosti privlače. Nemojte trčati za njim, nego izrežirajte da vam se putevi slučajno ukrste, pa mu uz čašu crnog vina nagovijestite da su vaše duše srodne.

Lav 23. 7 – 22. 8.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu se diviti i potčinjavati.
Kako ispoljava osjećaje: Ako nježan i susretljiv, ne znači da je zaljubljen. Dok se udvara on dijeli komplimente, ali kad vas osvoji, dobivate samo kritike. Ako prestao vas kritizira i počeo vam se umiljava, to je jasan znak da mu se sviđa neka druga.
Kako ga osvojiti: Lav voli posjeduje materijalna dobra, diplome, zahvalnice, propusnice i počasti. Koliko god da ima, uvijek mu je malo i zato mu ponudite ono što mu nedostaje. Skromnost. Budite skromni i poželjet da vas osvoji. Zamolite ga jednostavnim riječima i umilnim glasom za uslugu koju samo on, moćni Lav, može učiniti. Sve dok mu se budete divili imaće potrebu biti u njegovoj blizini.

Djevica 23. 8 – 22. 9.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati apsolutno povjerenje u njega.
Kako ispoljava osjećaje: Nemojte mu nikada postaviti pitanje “da li si zaljubljen”, jer će se razmišljajući o tome odljubiti, čak i ako je bio zaljubljen. Njegova ruka preko tvog ramena siguran je znak da nešto osjeća.
Kako ga osvojiti: Manjka mu osjećaj sigurnosti, obožava rutinu i naviku, veliki je račundžija i uvijek je protiv. Kada znate čime raspolažete, nije teško izračunati što trebate činiti. Stvorite mu naviku da vas sreće u isto vrijeme na istom mjestu i ulice mu osjećaj sigurnosti, pa će se pored vas osjećati ugodno. Pokažite mu da imate slabosti, ali da se možete brinuti o sebi. Navedite ga da bude protiv vaš usamljenosti tako što će provoditi vrijeme s vama.

Vaga 23. 9 – 22. 10.

O kakvoj ženi mašta: O onoj s kojom će moći da se dogovori.
Kako ispoljava osjećaje: Ispoljava emocije i onda kad ne postoje. Sve dok vam govori da vas voli, ai dalje radi ono što vam smeta, malo je vjerojatno da je izgovorio istinu. Kada počne da se trudi u vezi oboje budete zadovoljni, znači da vas voli.
Kako ga osvojiti: Vagu ne možete osvojiti! Morat neprestano ga osvajate jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može živjeti! Da biste postali predmet njegovih želja, morat ćete ličite na dijamant, odnosno biti hladni, oštri, nesalomivi, jedinstveni, lijepi i glamurozni. Ako ne možete se pohvalite ovim dragocjenim vrlinama, onda mu nemojte spominjati njegove mane i nemojte mu proturječiti.

Škorpion 23. 10 – 22. 11.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će mu biti vjerna do groba.
Kako ispoljava osjećaje: Sve dok je zaljubljen, neće mu padati na pamet da bi vama mogao se sviđa netko drugi. Kada nije siguran da li vas voli, postaje posesivan i ljubomoran
Kako ga osvojiti: asketskim izgledom, nevinim pogledom i bretelom grudnjaka koja se neprimjetno nazire ispod bluze. Probudite detektiva u njemu. Natjerajte ga da vas istražuje. Postavite mu zagonetku tako što ćete poslati polovične, ali izazovne informacije o sebi. Istaknite svoju samostalnost i počnite nenametljivo da mu se namećete. Pričajte o sebi, ali ne obećavajte ništa. Ostanite nedorečeni i on će poželjeti da čuje priču do kraja. Oduševite se onim što njega oduševljava, zabrinite se nad onim što njega brine, kritizirajte ono što mu smeta i sigurno će vas pozvati na večeru.

Strijelac 23. 11 – 21. 12.

O kakvoj ženi mašta: O onoj kojoj on neće biti centar svijeta.
Kako ispoljava osjećaje: Ako počeo rješava vaše probleme, to i dalje nije dokaz da vas voli. Ako svoje obveze odgađa zbog vas, budite sigurni da nešto osjeća.
Kako ga osvojiti: On je pola čovjek, pola konj, naoružan lukom i strijelom. Razoružaćete ga istinom. Ne predstavljajte se onakvom kakva niste, ne govorite da vas interesuje ono što vas ne interesuje i ne tvrdite da vam je bitno ono za što vas nije briga. Nećete ga ukrotiti bičem, ali ćete ga pripitomiti šećerom. Vezači ga za sebe jedino ako ga ničim ne zavežete i zapamtite: on može živjeti samo s onom ženom koja može živjeti bez njega. Ako želite zauvijek biti vaš, obavezno ga nazovite na neko egzotično putovanje na kojem ćete oboje uživati.

Jarac, 22 12 – 19. 1.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će imati svoju karijeru, ali i biti sjajna domaćica.
Kako ispoljava osjećaje: Uglavnom ih nikada ne ispoljava, ali to ne znači da ništa ne osjeća. Nemojte ga uvlačiti u njemu neprijatne razgovore o emocijama, nego mu dozvolite da vas voli u tišini, bez riječi.
Kako ga osvojiti: Potreban vam je: suzdržan i dostojanstven izraz lica, malo upornosti, mnogo strpljenja i žličica nježnosti. Sve to servirajte uz priču o svojim obvezama, ambicijama i pouzdanim prijateljima koje obožavate. Pazite da ga ne opteretite pretjeranim zahtjevima, i obavezno pratite njegov spori ritam. Najbitnije je da ga ne požurujete jer ćete inače postići jedino da on brzo pobjegne od vas. Upustite se u osvajanje samo ako ste dovoljno uporni, strpljivi i spremni prilagoditi njegovom načinu života.

Vodenjak 20. 1 – 18. 2.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će razumjeti njega, a naročito njegov hobi.
Kako ispoljava osjećaje: Vodenjaci uglavnom ne ispoljavaju svoje osjećaje jer misle da se ljubav ne može ni dokazati, ni kazati, pa ne žele sudjelovati u besmislenim pothvatima. Osim toga, Vodenjak samom sebi izgleda smiješno u trenucima kada izjavljuje ljubav.
Kako ga osvojiti: Vodenjak je čovjek budućnosti, pa je zato zagledan u daljinu, ali ne vidi ono što mu je pred nosom. On voli ljude (a naročito žene), ali ih teško primjećuje. Ako imate drugu boju kože ili pripadate različitoj etničkoj skupini, stavite mu to do znanja i sigurno će se zainteresirati. Ako se, pak, po porijeklu ne razlikujete mnogo od njega, morat ćete inscenira zvjezdane ratove i sudar dva svijeta da bi vas primijetio. Čim vas primijeti, odmah ćete biti u njegovom srcu.

Ribe 19. 2 – 20. 3.

O kakvoj ženi mašta: O onoj koja će moći razumjeti njegovu senzualnu prirodu.
Kako ispoljava osjećaje: Ako u svoj monolog ubaci po koji stih, ne znači da vam je time izjavio ljubav. Ribe se teško upuštaju u ispoljavanje osjećanja jer vjeruju da je emotivnost prvi pokazatelj slabosti. Ako počne mijenja navike koje vam ne odgovaraju, budite sigurni da vas voli.
Kako ga osvojiti: Ako ste potpuno sigurni da vam muškarac Riba zaista treba, bit će dovoljno da ga poželite i želja će vam biti ispunjena. Ne, ovo nije šala! Ribu ćete osvojiti jedino ako vjerujete u čuda, a zadržati ako njemu ne vjerujete na riječ. On je čulan, ali ga čula ne služe. Vidjet vas jedino ako mu ne zaklanjate vidik, a čuti samo ako mu se tiho obratite. On je vodeni znak, ali ćete mu žeđ utoliti tek kada ga napojite optimizmom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK