ASTRO: Jarac sleduje preporod u 2021 (ASTROLOGIJA)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tijekom 2021. vaša kreativnost i talent će vas dovesti u centar pažnje. Bit će dosta razvoja u vašim vještinama koje će prouzročiti zadovoljstvo i satisfakciju. Sa dosta slobode pokazivačima svoja umijeća drugima. Međutim, nedostajat odgovornosti u osobnom životu. Nemojte sebe lišavati jedinstvenih užitaka. Držite se Vaših ciljeva, ali budite spremni da poslušate savjete okruženja. Generalno, većinom vam se razne mogućnosti na svim poljima, a vi se potrudite da ne budete samo promatrač. Uronite u oblast akcije, dužnost zove, a vi ste prvi na redu. Nemojte izgubiti šanse koje dolaze.

KARIJERA

Ovaj period vaš profesionalne aspiracije i naporan rad će se bogato isplatiti. Očekuje vas napredak na poslovnom planu.Godina 2021. od vas zahtjeva strogu predanost i lojalnost. Prva polovica godine će se pobrinuti da stojite na stabilnom terenu poslije prilično poljuljanog perioda koji je trajao. Pružat će vam se nove mogućnosti za avanzovanje i financijske nagrade koje su vas čekale. Oslonite se na unutarnju snagu i inteligenciju na putu za uspjeh. Budite ozbiljni i oprezni kad se bavite timskim radom.

LJUBAV

Vaš ljubavni život tijekom ove godine biće miran i tih kao u dubinama mora. Postojat momenti kada ste potpuno prepušteni sebi i partneru. Strahovi i brige koji su vas mučili, sada će nestati. Postojat obostrano razumijevanje i predanost na ovom polju. Iako rezervirano pokazujete vaš tedencije da iskažete emocije proradit vaš instinktivni osjećaj i bez riječi uspjet ćete ih prenijeti. Onima koji nisu u vezama pruža se mogućnost da pronađu idealnog partnera za život. Očekujte uzbudljive momente povodom toga.

FINANCIJE

Zahvaljujući dobroj poziciji Jupitera bit ćete financijski blagoslovljeni. Prilika je poboljšati ovu stranu tijekom 2015. godine. Priljev novca će dolaziti zasluženo, ali i neočekivano. Pokušajte mudro investirate. Izlazite iz problema koji su vas pratili proteklih godina.

ZDRAVLJE

Držite se vašeg režima prehrane i povedite računa unositi sve potrebne vitamine. Provjerite krvnu sliku ako vam nedostaje energije. Napravite dobar raspored i uključite momente odmora u svoj rokovnik. Počnite s nekom vrstom rekreacije i sporta. Više se krećite.

oBITELJ

2021. obećava skladan porodičan odnos. Postoji mogućnost širenja u smislu braka ili rađanja djece. Neprijatelji bi mogli postati prijatelji, ali ipak budite oprezni u tom slučaju. Neki manji sukobi su mogući tijekom samog početka godine, ali je to prolaznog karaktera. Zabrinutost i strepnja bi vam se mogle dogoditi s vremana na vrijeme, a pitanje imovine bi moglo biti ključna tema tijekom druge polovice godine.

PUTOVANJA

Godina je povoljna za odlazak u inozemstvo. Karijera, također, donosi mogućnost putovanja. Otvaraju vam se šanse da upoznate nove teritorije i da se susretnete s drugim kulturama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK