ASTRO FOBIJE: Ovan ne poznaje strah, a Blizanac ga ne pokazuje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kakav odnos imaju znakovi zodijaka i kako se ponašaju u opasnim situacijama, otkrijte sada.

OVAN

Ako i postoji neki vid straha, kod Ovna će to biti, eventualno, strah od samoće. Pripadnici ovog znaka su adrenalinski ovisnici i život prihvaćaju u paketu s rizicima. Ovan neće ispoljiti razumijevanje prema tuđim fobijama, jer mu je taj termin apsoluto stran.

BIK

Iako stabilnog i čvrstog karaktera, Bik koji nikada ne pokazuje slabosti, biće sablasno prepadnut pri pomisli da je bez novca. Njega nedostatak materijalnih sredstava destabilizira i izmiče mu tlo pod nogama. Strah od gubitka materijalnog za njega poprima paranoidnu formu.

BLIZANAC

Boji se da, nekom nesrećom, ne bude stavljen u poziciju da ovisi od nekoga. Za Blizanca bi bilo podjednako traumatično da mu sudbina bude vezana za jedno mjesto i jednu osobu. On neće priznati svoje strahove da netko ne bi manipulirao istim.

RAK

Ova krhka i preplašena stvorenja, rađe će se zavući u svoju čahuru nego se izložiti bilo kojoj riskantnoj životnoj situaciji. Rak je stalno pod nekim brigama. Užasava ga pomisao na bolest – bila ona njegova ili njegovih bližnjih.

LAV

Strah od gubitka položaja je do te mjere izražen da je Lav u stanju priredi dramatične scene. Također, užasava se pri pomisli da bi ga netko mogao ismijati i ugroziti njegov društveni status. Za njega bi gubitak časti i dostojanstva bio vrlo traumatičan.

DJEVICA

Djevica ne strahuje toliko od bolesti koliko od toga da će izgubiti kontrolu nad sobom i vlastitim životom. Do ludila bi je dovela pomisao kada bi nešto moglo joj poremeti ustaljene navike i red kojeg se ona pridržava. Svako odstupanje izaziva panične napade.

VAGA

Vaga je u paničnom strahu da neće ostaviti dojam na okolinu. Ne daj Bože da se nekome ne dopadne i izazvati nečiji podsmijeh. Strahuje i od toga da bi se moglo saznati da ona svoj život i ne drži strogo pod kontrolom kako inače prezentira.

ŠKORPION

Mada se malo čega plaši i ume da trpi bol, i ona ima svoje slabosti. Škorpion se užasava starosti i gubitka interesovanja od strane suprotnog spola. Najviše je plaši da bi voljena osoba mogla biti nevjerna. To je nešto što bi je potpuno dotuklo.

STRIJELAC

Strijelac se plaši nasilja i nepravde kako u svom okruženju, tako i na globalnoj razini. Ipak, paranoidni strah bi izazvalo ukoliko bi mu nekim slučajem bila oduzeta putovnica. Uskratiti mu putovanja, značilo bi da mu je uskraćen život.

JARAC

Jarac se pribojava svega što je nepoznato ili što dolazi s drugih područja. Kao najveći tradicionalista, sumnjičav je prema inovacijama. Jarac se također plaši okultnih i paranormalnih pojava. Izbegavaće svaki razgovor na tu temu.

VODENJAK

Ovaj znak se užasava prosječnosti i osrednjosti. Zaista bi bila shrvana bolom kada bi jedna Vodenjak doživjela situaciju ” imao pa nemao ”. Gubitak kućnog ljubimca bi je potpuno slomio. Ako i ima neke fobije, one mogu biti dosta neuobičajene.

RIBE

Ribe se najviše plaše da ne budu uhvaćene u laži. Pošto je čitav njihov život iluzija u koju su sebe uvjerili, suočavanje s realnošću njima bi izazvalo šizofrene napade.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK