ASTRO DOMAĆINSTVO: Djevicu hvata histerija ako uoči trag prašine, Rak uživa u kulinarskim vještinama

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nije naša krivnja, ako nismo skloni svim kućnim obvezama – kriv je horoskop. Koji je vaš odnos prema kućanstvu?

OVAN

Ovan Žena nije rođen kao rob, i to zaboravite. Naravno, postoje određene stvari koje trebaju biti ” pod konac ” u kući kako bi se omogućilo da jednostavno i bez gubitka vremen pronaći svoje stvari, ali to je sve.

BIK

Ovo je robinja i ljubavnica! Ona želi da se brine da sve bude u redu i “čisto”. Inače nije mirna. Ako imate puno posla ili vrijeme ograničeno, one su u stanju žrtvovati san i odmor, kako bi kuću držale urednu.

BLIZANCI

Kada se odluči da obavi kućne poslove, bavit će se najsitnijim detaljima. Ostatak, da se razumijemo, neće privesti kraju. Vodit će neko vrijeme računa da održi taj njen zamišljeni red, a onda opet iznova.

RAK

Za ženskog Raka, kuća je njezin osobni raj. Tu stvari moraju biti besprijekorne. Ipak, kućanski poslovi su joj dosadni, ali Kuvač s užitkom i ljubavlju.

LAV

Žena Lav će ići za svojom kućnom pomoćnicom i provjeravati. Ona želi da njezin prostor bude besprijekoran. Najveći naglasak će staviti na kupaonicu koje mora blista.

DJEVICA

Za Djevicu primarna je higijena. Ona je svjesna da svaka mogućnost postojanja mikroba u kućnom prostoru može doprinijeti narušavanja zdravlja. Ona troši najviše svoje energije na čišćenje i dezinfekciju.

VAGA

Ona je redovita u kućanskim poslovima. Bar su na ovom polju Vage vrlo organizirane. Ona uživa pohvale gostiju kako je njezin dom čist i opremljen s velikim stilom.

ŠKORPION

Za Škorpiona upošte nije neuobičajeno da nema veze s kuhinjom i kuhanjem. Što se tiče reda i čistoće, vodi se teorijom da ima mnogo ozbiljnijih stvari u životu nego juriti prašinu po kući.

STRIJELAC

Ovo su žene koje prije vole da se zabave nego da se bave kućanskim poslovima. Osim toga, prijatelji je čekaju. U ostalom, premalo vremena provode kod kuće i skoro da se ništa ni ne mijenja.

JARAC

Ovo je tradicionalna i pedantna kućica u kojoj prevladavaju skromni predmeti i rustikalni detalji. Žena Jarac smatra da je njena uloga da na najbolji mogući način brine o svojoj obitelji. Njezina kuća je uvijek uredna i čista.

VODENJAK

Svaka kućna uloga je nekvalitetno provedeno vrijeme. Žena Vodenjak se bavi izradom patenta koji ženu lišava ovog bremena.

RIBE

Ni u mislima ne postoji šansa da borave u kući koja je u neredu. Sve treba biti na svom mjestu i čisto. Ipak, postoje neke situacije koje se mogu tolerirati, a to je njihov ” kreativni nered ”.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK