ASTRO: Djevice, odahnite u 2021 (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne oklijevajte napraviti iskorak u 2021. za svoje potrebe i prosperitet. Svi vaši napori bi doživjeli uspjeh, ali ne nasjedajte na primamljiva laskanja. Planetarna pozicija podržava vaš intelektualni rast i razvoj. Razumite svoje pluseve, a i svoje minuse u ovom razdoblju. Pokušajte otkrijete nešto korisno za sebe.

KARIJERA

Vaš poslovni život će biti ispunjen novim mogućnostima tijekom ove godine. Timski rad će biti optimalan opcija. Prestoji vam intenzivnija suradnja s kolegama i nadređenima. Ovo je pogodan trenutak da konsolidujete svoj položaj u poslovanju uspjehu. Vaši projekti će biti na pravom putu i sa pouzdanošću vam je osiguran prosperitet. Neki od vas dobit će potporu koja može dovesti do velikih pozitivnih promjena u profesiji. Postavite prioritete na ovom polju.

LJUBAV

Emotivna strana i odnosi će biti solidni u ovoj godini. Međutim, ova rečenica bi zvučala sjajno da nema to, za vas karaktreistično, ” ali ”. Vas će vući val izbor promjena i nećete se zadovoljiti standardima. Poželećete više nego što ste do sada očekivali. Vama je jednostavno dosta rutine i ići ćete na kartu ” sve ili ništa ”. Potreba za nekim uzbudljivim avanturama dovest će vas u situaciju prevelikih očekivanja. Pazite da ne ostanete razočarani. Premašili ste neke limite i započeli vrtlog strasti još tijekom 2014. Na vama će biti izbor, hoćete li gledati uzbudljiv film na zaslonu s vašom polovinom ili ćete biti akter neke životne drame.

FINANCIJE

Ove godine vaš financije će se izbalansirati pod kontrolom i strogim režimom. Mogli bi se i dalje držite ustaljene strategije za vaš mjere štednje. Većih izdataka ne bi trebalo biti, ali ni većih dobitaka. Izvjesno je da ćete pokriti neke minuse i, moglo bi se reći, da ćete svijesti standard na ” pozitivnu nulu ”.

ZDRAVLJE

Što se ovog polja tiče, ove godine ćete se osjećati mnogo bolje nego prethodne. Bit će više prilika da se odmorite, opustite i time napunite nove baterije. Međutim, kraj godine može dovesti do nekih neželjenih zdravstvenih problema. Vaš probavni i živčani sustav biće osjetljiv u tom razdoblju. To možete spriječiti uz strog režim prehrane.

oBITELJ

U 2021. Djevice će imati bolji odnos s članovima obitelji. Bit će dosta trenutaka uživanja u zajedničkim planovima i aktivnostima. To će biti ohrabrujuće za neke članove vašeg doma. Ipak, bit će nekih odvajanja i odsustva zbog poslovnih obveza. Eventualni problemi mogu biti vezani u izražavanju svojih emocija prema partneru. Međutim, suradnja će učiniti čuda i imati za rezultat harmoniju i sreću.

PUTOVANJA

Postoje uzbudljive mogućnosti za putovanja i otuda želja za istraživanjem nepoznatog i novim avanturama. Pratite upozorenja da se ne zanesete previše jer bi to moglo odraziti na sva polja i poljulja čitav koncept ove godine.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.