ASTRO: Blizancima moguća prinova tijekom 2021 (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova godina će vjerojatno donijeti velike promjene u vašem osobnom životu. Vaše ambicije i ideje će zauzeti opipljiv oblik ovog puta. Posljednjih nekoliko godina bili ste na raznim iskušenjima i testovima, ove ćete se skrasiti. Pruža vam se mogućnost da dišete punim plućima, a pozicija planeta će vam pomoći da odaberete svoje prioritete.

KARIJERA

Planete će vam pružiti mogućnost da tijekom godine radite na dugoročnom programu. Također očekujte nešto intenzivniji razdoblje od uobičajenog. Povremeno ćete nailaziti na nerazumijevanje radnog okruženja i povremene nesuglasice s kolegama. Pokušajte izbalansirate situaciju i ne naprežete svoj odnos zarad samopotvrđivanja u profesionalnoj sferi. Vaša kreativnost će svakako doći do izražaja, a krajem godine će se primijetiti vaši rezultati u karijeri.

LJUBAV

Ova godina je u znaku stabilnosti na polju emocija. Vaš odnos će dostići novi nivo gdje biste mogli otvoriti neke nove dimenzije. Emotivnost i romantičnost će biti pojačani, ali pazite da ne gušite druge. Moguće je da će vam samopouzdanje biti jača strana i usaditi u vama novi osjećaj zadovoljstva u životu. Generalno, predstoji vam period ispunjen optimizmom. Oni koji su već u vezama, imat će prilike da osjete neku novu iskru. Budite smjeli u donošenju važnih odluka. Oni sami će biti malo izbirljivi po pitanju pronalaženja partnera, ali bit će osigurani širokim mogućnostima sredinom godine.

FINANCIJE

Vaš financijski status će pretrpjeti obnove i reforme. Postoji mogućnost fokusiranja na dugoročnih ciljeva i predispozicija da svoj većinski plan ispunite. Vjerojatno ćete se susresti s neželjenim rashodima, stoga imajte uvid u svaki trošak i vodite njihovu evidenciju. Upravljajte svojim financijskim osjećajem sigurnosti i prihvatite spekulacije samo unutar dopuštenih zakonskih granica. Ne očekujte iznenadnu sreću, oslonite se samo na naporan rad.

ZDRAVLJE

Vaše fizičko i mentalno zdravlje će biti malo nestabilno u prvoj polovici godine. Ne iscrpljujte se previše, dajte si malo odmora i uživajte. Saznajte svoje unutarnje duševne potrebe i dajte im na značaju. Odredite što vam zapravo čini zadovoljstvo i prepustite se.

oBITELJ

Možete se prepustiti lijepim trenucima s obitelji. Neka prinova bi mogla donijeti radost i sreću. Izvjesna kupovina visoke vrijednosti je pod znakom pitanja. Sleduju vam neke strepnje i strahove tijekom drugog dijela godine. Samoća i mir će vam vratiti harmoniju.

PUTOVANJA

Povoljna godina za putovanja, ali financijska situacija neće pokriti tu mogućnost. Na vama će biti da odlučite što je prioritet.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK