ASTRO BLIZANCI: Odnos Blizanaca sa ostalim znakovima Zodijaka … Blizanci su, kao zračni znak, veoma prilagodljivi ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanci su, kao zračni znak, veoma prilagodljivi i gotovo sa svakim znakom mogu napraviti kompromis. Pročitajte kakav je zaista njihov stav prema drugima.

BLIZANCI I OVAN
Ova energija kompatibilnosti donosi sjajan odnos u komunikaciji i zajedničkim interesima. Oba znaka su naglašenog temperamenta, te u ovakvoj kombinaciji ne izostaje akcija, dobar provod i strastveni momenti.

BLIZANAC I BIK
Blizanac prema Biku osjeća jaku privlačnost, ali neusklađeni znakovi ne dozvoljavaju ovom paru da dugo opstane. Blizancima smeta Bikova inertnost i nezainteresiranost, pa im u ovakvoj vezi može biti prilično monotono.

BLIZANCI I (opet) BLIZANCI
Poštedeće vas vica da postoje četiri osobe u ovakvom odnosu. Svestranost je vrlina u ovom spoju, ali nestabilna veza je nešto na što se mora računati. Ovdje se radi o intelektualnom stimulansu i konstantnim preokretima. Onda kada se čini da je uspostavljen sklad, eto novih momenata.

BLIZANCI I RAK
Rak je vodeni znak koji svijet doživljava duboko emotivno, dok “zračni” Blizanci intelektualno postavljaju iznad emocija. Moglo bi se reći da u ovakvoj kombinaciji postoje slični motivi, ali različiti temperamenti. Ipak, Blizanci su u vječitoj potrazi za “majkom”, a Rak je najbolji izbor za tu opciju.

BLIZANCI I LAV
Kombinacija upućuje na savršeno prijateljstvo. Oboje vole brbljaju do iznemoglosti. Mada romantična temperatura može biti mlaka za jednog vatrenog Lava, tako da Blizancima nema mjesta u lavlji srcu. Oni su suviše nestalni za Lava kojem je neophodno divljenje u kontinuitetu.

BLIZANCI I DJEVICA
Iako ih spaja zajednička planeta, jedina zajednička karakteristika im je bistrina uma. Blizanci preferiraju zabavu, previše površnih odnosa i veza, dok je kod Djevica striktno određen cilj i pravilnik življenja. Isto ovo je izraženo iu seksualnom odnosu.

BLIZANCI I VAGA
Ovaj spoj je kompatibilan. Dvije “zraka” neuhvatljive i nestalne prirode. Oba znaka vole zabavu i kao spoj prolaze kroz nezaboravne životne trenutke. Po njima se pišu knjige i scenariji za filmove. Oni jedno drugome bude strast. Međutim, kada život nametne realne probleme, svako “bježi svojoj mami”.

BLIZANCI I ŠKORPION
Vi živite na potpuno različitim planetima. Oba znaka imaju sposobnost da čitaju ljude, na suprotne načine, pa da ih kao stare stripove odbacite. Dok Blizance Škorpion zbunjuje svojom tajnovitošću, time im pospješuje libido. Ipak, teško da će Bizanci izdržati pritisak Škorpijske posesivnosti i ljubomore koja se sustavno razvija tijekom veze.

BLIZANCI I STRIJELAC
Ovo su dva suprotna znaka koja imaju više zajedničkih karakteristika nego što bi se moglo pretpostaviti. Blizanci su gospodari “nižeg uma”, dok su Strelčevi “višeg intelekta”. Ovdje je komunikacija vrlo izražena i ova dva znaka se savršeno verbalno razumiju. Može se započeti milijardu projekata. Spoj ova dva znaka je idealna kombinacija.

BLIZANCI I JARAC
Ovaj sklop možemo i ovako predstaviti: glazbeni producent komponira soul ’70 -ih godina, s funky elektronskim elementima. I da ste pokušali pronaći više suprotnosti, ne biste uspjeli. Blizanac je svestran i nemiran, a Jarac oprezan i konzervativan. Vidite li mogućnost opstanka ove veze (pod uvjetom da je uopće i došlo do nje)?

BLIZANCI I VODENJAK
U ovom sklopu postoji neprevaziđena energija. Seksulani odnosi mogu biti fantastični do osjećaja astralne projekcije. Ovaj par pretendira prijateljski odnos uz “beneficije” i to na obostrano zadovoljstvo. Nitko ovdje ne trpi da mu sloboda bude ugrožena. Savršen sklop.

BLIZANCI I RIBE
Vaš odnos ovisi od momentalnog raspoloženja. Oba znaka su duplo simboliziran što ukazuje na neke nepomirljive unutarnje sporove. Ekstremni su principi harmonije. Ili je ima do savršenstva ili je do te mjere narušena da ozbiljno ugrožava blagostanje. Strast nije sporno pitanje, ali ona se ili događa na prvi pogled ili nikada neće postojati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK