ASTRO: Bikove očekuje turbulentan poslovni period u novoj godini (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

2021. godina će probuditi vaš puni potencijal. Bit ćete skloni radikalnim promjenama. Međutim, pojedini napori proćiće nezapaženo, uspjeh očekujte kasnije. Savjet je da jasnije sagledate svijet oko sebe i učite iz nekih ranijih lekcija.

KARIJERA

Tijekom 2021 vaša karijera će doživljavati uspon, sporo, ali sigurno.Bićete iscrpljeni od rada, ali će se to na kraju isplatiti. Bit ćete zabrinuti u jednom razdoblju, jer ćete rezultate očekivati ​​bez strpljenja. Ne dozvolite da vas to demorališe i nastavite jednako vrijedno kao što ste do sada. Garantovan je uspjeh. Jupiter i Pluton će imati značajnu ulogu u vašem polju karijere. Timski rad će vam ići na ruku. Kako god zapostavićete osobne aspiracije i koncentrirat se na timske beneficije. Očekujte čuda na ovom polju tijekom godine.

LJUBAV

Vaši odnosi će se probuditi i obogatiti u većem obimu. Više angažiranja i dešavanja sleduje na ovom polju nego na profesionalnom. Ne dozvolite da vaš ego dominira u vezama. Pogledajte u prošlost za lekcije koje bi mogle vam pomognu u sadašnjosti i budućnosti. Budite mudri u donošenju odluka koje se odnose na dugoročne planove. Saturn može vas povede u svijet fantazija, ali budite spremni za pad na zemlju u bilo kojem trenutku. Otvorite se i za davanje i primanje.

FINANCIJE

Bilo bi bolje da netko drugi raspolaže vašim novcem tijekom ove godine. Bit ćete apsolutno neobuzdani u troškovima. Pokušajte ograničiti vaš instinkte i nagone. Usredotočite se na samo neophodne stvari, jer je izvjesno da će vam se pojaviti ” rupe ” u proračunu, a sami znate kolikovam to nervoze donosi. Poboljšanje financijskog stanja očekujte tek pri kraju 2015. godine. Obitelj i prijatelji mogu biti jedan od izvora financijske potpore. Čuvajte se lažnih sredtava koja bi mogla ugroziti vaš materijalni status.

ZDRAVLJE

Vaše zdavstvenu stanje će biti promjenjivo tijekom godine. Te će promjene biti na mjesečnoj razini. Trebat će vam dosta energije i bilo bi poželjno poboljšati vaš prehrambene navike. Umor može sužava vaš mogućnosti na svim poljima. Bit ćete skloni infekcijama kako planetarni ciklus nalaže.

oBITELJ

Saturn i Jupiter neće biti u dobrom odnosu sa Venerom, vašom vladajućom planetom. Otuda postoje izvjesni problemi u obiteljskom odnosu. Biće čestih sukoba i raziležanja u mišljenjima s ukućanima. Ipak, stvari će se poboljšati sredinom godine. Postoji mogućnost velikih promjena u smislu obnove ili selidba.

PUTOVANJA

Za rođene u znaku Bika predstoji putovanje u inostransvo zbog nekih poslovnih pothvata. Također ne izostaju i neki izleti iz osobnog zadovoljstva.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.