ASTRO: 5 horoskopskih znakova rođenih za tulume …. Zagarantovan dobar provod vam sleduje upravo s njima …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Netko je rođen da bude zvijezda zabave. Na fotografijama proslava postoje znakovi Zodjaka koji su najviše viđeni. Zagarantovan dobar provod vam sleduje upravo s njima.

BLIZANCI

Kakvog god da ste raspoloženja, Blizanci će vam podići energiju. Uvijek zabavni, tu su da vas nasmiju. Nisu stvoreni da se zadržavaju na jednom mjestu, pa ako s njima krenete negdje, ne očekujte da ćete uspjeti zapamtiti koja ste mjesta obišli. Svakako, bit ćete iscrpljeni.

LAV
Tamo gdje su svjetla reflektora ili laseri diskoteka, tu je prirodno stanište Lava. Rado će zaigrati u svakoj prilici. Njegov tempo je teško ispratiti, jer pozornica je samo njegova. Ipak, taj nalet pozitivne energije i euforije vas mora ” zapljusne ” ako ste u njegovoj blizini. Potrudiće se da sve djeluje luksuzno i ​​glamurozno.

OVAN
Ovo je glavni organizator žurki i zabava. Budite bez brige i prepustite mu sve vezano za pripreme, jer njemu neće ništa promaći. Svima će posvetiti dovoljno pažnje i to će učiniti vrlo vješto da se nitko ne nađe zapostavljenim. Dakle, njegove žurke su nezaborabne.

STRIJELAC

Na njega se može računati ako atmosferu treba rasplamsati. On će se zabavljati sa svima i njegovo prisustvo će unijeti najviše pozitivne vibracije. Prvi će se pojaviti na podiju za igranje. Njegov stil je vrlo upečatljiv. Sa njim zabava ne izostaje.

VODENJAK
Vodenjak voli društvo i uvijek je okružena ljudima. Kod njih ne postoje ograničenja i za njih zabava znači baš to! Bez predrasuda i klišeja, one se prepuštaju u potpunosti. Njihov moto je da život treba biti zabavan u svakom smislu. Svi okovi i stege za njih su neprihvatljivi. Pratite ih, nećete pogriješiti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.