ASTRALNA PROJEKCIJA: Da li vam se nekada čini da vam se ruke tope?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Možete se svjesno projektirati i imati izvantjelesno iskustvo u realnom vremenu ako vaš čakre ubace u astralno tijelo dovoljno eteričke tvari. U vantelesnom iskustvu stvarnost se promatra kao objektivna i realna, a vrijeme je normalno. Evo nekih zanimljivih detalja o astralnoj projekciji.

Za vrijeme sna, energetsko tijelo, dvojnik, također poznato kao eteričko tijelo ili tijelo vitalnosti, uključuje se da se napuni. Ono se širi i otvara da bi akumuliralo i sačuvalo energiju. Dvojnik može to čini samo za vrijeme sna. Čakre ubacuju snagu u obliku eteričke tvari u energetsko tijelo. Za vrijeme ovog procesa punjenja eteričkog dvojnika astralno tijelo se odvaja i uključuje u astralne dimenzije gdje može stvarati i doživljava snove. Za izvođenje ovako nečega potrebna je ogromna snaga uma, vježba i upućenost.

Astralna projekcija nastaje kada je astralno tijelo projektirano u astralnu dimenziju, gdje su stvari različite nego u stvarnom svijetu. Vrijeme je prošireno i iskrivljeno, tj. jedan sat na astralu može biti kao nekoliko minuta u fizičkom svijetu, ovisno od dijela astrala u kojem se nalazite. Stvarnost je fluidna i promjenjiva.

Mnogi astralni putnici gube svjesnost prije nego što izađu iz fizičkog tijela i povrate svjesnost u astralnoj dimenziji. Postajete svjesni nakon odvajanja od fizičkog tijela tek kada se nađete u astralnoj dimenziji. Propustite svjesno izlaženje iz fizičkog tijela, imate lucidni san a ne astralnu projekciju, pošto ste postali svjesni tek nakon razdvajanja.

Da zaključimo, nakon što je fizičko tijelo zaspalo, astralno tijelo se projicira u fizički svijet. Kada se jednom eteričko tijelo proširi, astralno tijelo lebdi slobodno iznad fizičkog tijela ali unutar utjecaja proširenog eteričkog tijela. Unutar ovog polja, poznatog kao domet aktivnosti užeta, astralno tijelo se drži blizu fizičkom svijetu pošto je unutar polja eteričke tvari.

Kada projektirate astralno tijelo blizu fizičkog svijeta vi nemate tijelo kao takvo. Ali, um ne može prihvatiti ovu činjenicu pa mu osigurava tijelo misaone forme načinjeno od eteričke tvari. Ako pokušate pogledate u vaše tijelo, primjerice vaše ruke, vidjet ćete izgledati blijedo i čudno i za nekoliko sekundi počinju se tope kao led pored vatre.

Ovaj efekt taljenja se javlja samo kada vi namjerno pokušavate promatrate dio tijela ili kada svjesno pokušavate stvoriti nešto.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD