Horoskopius

Aspekti Sunca-Dobre i loše veze (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Povoljni međusobni aspekti između Sunca i Mjeseca, ukazuju na Hamon u odnosu i unutarnju ravnotežu. Kod nepovoljnih aspekata, u vezi se ispoljava unutarnje nezadovoljstvo, posebno kod osobe koja je predstavljena Mjesecom, a njen emotivni život je u konfliktu s partnerom predstavljenim Suncem, zbog pretjeranog isticanja. Povoljni aspekti između Sunca i Venere ukazuju na ljubav i privlačnost, a ličnost koja je predstavljena Suncem, osjeća snažnu privlačnost, dok kod nepovoljnih aspekata postoji problem da se osjeti bliskost, zbog pretjerane hvalisavosti, arogancije ili egocentričnosti osobe koja je predstavljena Suncem. Povoljni međusobni aspekti između Sunca i Marsa opisuju jednu aktivnu, strastvenu i dinamičnu vezu, dok se kod nepovoljnih aspekata, može ispoljiti agresivnost, drskost, tvrdoglavost, sklonost svađama posebno kada osoba koja je predstavljena Suncem želi nametnuti autoritet ili moć.

Povoljni aspekti između Sunca i Jupitera, govore i dobrim prilikama koje pruža osoba predstavljena Jupiterom, a druga osoba kroz njih realizira svoje ambicije. Osoba predstavljena Jupiterom ulijeva entuzijazam i vedrinu drugoj osobi, dok nepovoljni aspekti ukazuju na prisustvo naivnosti i idealizma. Povoljni aspekti između Sunca i Saturna, ukazuju na trajnost i ozbiljnost, a osoba koja je predstavljena Saturnom od pomoći je drugoj osobi, tako što joj otvara oči za realnost. Ličnost predstavljena Suncem koristi povoljnosti ovog aspekta za status i karijeru. Kod nepovoljnih aspekata prisutna je tvrdoglavost i krutost, posebno kod osobe koja je predstavljena Saturnom, što može ometati drugu osobu u ispunjavanju osobnih ambicija.

Povoljni međusobni aspekti između Sunca i Urana govore o originalnosti, dok će nepovoljni aspekti ukazivati ​​na slom i burna dešavanja na polju profesije kod osobe koja je predstavljena Suncem jer osoba predstavljena Uranom pokazuje negodovanje prema svakoj ambiciji druge osobe. Povoljni aspekti između Sunca i Neptuna, ukazuju na suptilnost i maštu, što posebno potiče osoba predstavljena Neptunom, dok nepovoljan aspekt govori o lakovjernosti i slabosti, posebno osobe predstavljene Neptunom. Osoba predstavljena Suncem u vezi se osjeća slabo i bezvoljno.

Neharmonični aspekti Sunca sa horoskopom druge osobe, ukazuju na mogućnost da se suočimo s preprekama i izazovima u cilju prevladavanja vlastitih strahova i ograničenja. Aspekti koje stvaraju vanjske planete (Uran, Neptun i Pluton) s unutarnjim planetima drugog horoskopa, mogu se ispoljiti kao dinamičan i izazovan odnos.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK