Horoskopius

Ascendent u znaku Strijelac / Podznak ili Ascendent (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je vrh I kuće natalnog hotroskopa u znaku Strijelca, postoji mogućnost da osoba bude vrlo moralna ili da nasuprot tome bude problematična baš sa zakonom. Ovo je znak morala ili filozofije, etike. Potrebno je promatrati IX kuću natalnog horoskopa – ukoliko je tu Sunce ili Jupiter, i ako su dobro postavljeni – onda je to personalizirani Strijelac. U suprotnom, on može često biti u problemu sa zakonom.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Biku ukazuje na konzervativnu narav. Osobe čiji je Ascendent u Biku teže udobnosti, životnim zadovoljstvima i fleksibilnom djelovanju.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Blizancima simboliše strastvene i hrabre osobe, sklone prevrtljivosti u mišljenu. Oni imaju dualnu prirodu, jaku komunikaciju s drugima, ali im u korelaciji s drugima često nedostaje iskren pristup.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Raku predstavlja osobe koje su osjetljive, mistične, s jakim entuzijazmom u sebi. Osobe čiji je astrološki znak Strijelac i Ascendent u Raku privlači sve što je nepoznato i tajanstveno.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Lavu karakteriziraju mnogobrojni talenti, velika emocionalna ranjivost i upornost. Oni imaju izraženu tendenciju da budu cijenjeni u društvu i da im se drugi dive.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Djevici predstavlja osobe okrenute materijalnoj prirodi. Osobe čiji je Ascendent u Djevici teže praktičnom i fleksibilnom djelovanju, spontanosti, ali i stalnom oprezu.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Vagi ukazuje na dobrodušan i tolerantan znak. Osobe čiji je astrološki znak Strijelac i Ascendent u Vagi vole umjerenost, realne su iu društvu su dobro integrirane.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Škorpionu karakterizira neovisnost, borbenost, česta promjenjivost u raspoloženju i nestrpljivost. Oni su često suzdržani, imaju izraženu crtu ironičnost i nepredvidljivog djelovanja.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Strijelcu predstavlja osobe koje vjeruju u vlastitu snagu, imaju dovoljno samopouzdanja i teže raskoši. Osobe čiji je Ascendent u Strijelcu imaju izražen entuzijazam i jaku unutarnju percepciju.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Jarcu ukazuje na dobro organizirane osobe, predane i veoma odgovorne. One u životu često riskiraju, imaju specifična načela strogosti, što im omogućuje da postignu veliki uspjeh u životu.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Vodenjaku predstavlja nemirnu prirodu, buntovnike koji su uvijek u potrazi za istinom. Osobe čiji je Ascendent u Vodenjaku ne vole ograničenja, tolerantne su i emotivno vrlo ranjive.

Astrološki znak Strijelac i Ascendent u Ribama ukazuje na humane osobe, koje su vrlo prilagodljive u društvu i velikodušne. Oni imaju dosta osjetljivosti u sebi, pa povremeno mogu biti vrlo ranjive i nestabilne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK