Horoskopius

Ascendent u znaku Škorpion / Podznak ili Ascendent (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo jest drugi Marsov znak, ali za razliku od Ovna – ovo je znak ženskog Marsa, pa se pripadnicima ovog Ascendentalnog znaka, češće stvari događaju. Ovo je vrlo ženski znak, koji uvlači energiju poput vira, ili crne rupe. Bitno je da li je natus u stanju sadržajem svoje VIII kuće transformira energiju, da li ima neku dobro postavljenu planet u svojoj VIII kući, koja može spašava da iz lošeg događaja izvuče na dobro, da operira poput kirurga. Ne postoji planeta benefik koji se lagano osjeća u znaku Škorpiona. Saturn, ako je dobro postavljen, može dati nešto dulji život. Uran, u slučaju da je natus svjestan načina na koji treba da ga koristi može također biti povoljan. Ako Škorpion Ascendentalni znak, natus može biti poput dobrog prijatelja, koji može izvući natusa iz loše situacije, netko tko može okrene iz zla u dobro, pod uvjetom da je VIII kuća dobra. Ukoliko VIII kuća nije dobra, onda je i sam natus, u mjeri u kojoj ima problem sa svojom kućom i vladarem, u opasnoj situaciji. Škorpion mora više od svih drugih, umeti kružiti energijom, da je u stanju da je transformira i mijenja. Kada natus ima negativnu škorpionski prirodu, pitanje je da li je on opasan za drugog ili za sebe – o tome mogu govoriti malefici u VIII kući, ali ako je tamo smješten benefik (Mjesec, Venera) osoba ugrožava sama sebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM