Horoskopius

Ascendent u znaku Bika / Podznak ili Ascendent (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovaj čovjek je u osnovi vezan za materiju -on će dobivati ​​novac ili će imati problem s njim, odnosno možda nekome nešto duguje. Ako natus, tijekom nekog ranijeg života, dolazio do novca na nepošten način, sada će u II kući imati određene probleme, i tu će se i sada vidjeti pohlepa koja postoji. Priroda osobe se ne pokazuje samo kroz izlazeći znak, već se obvezno analizira i kroz kuću koja odgovara izlazecem znaku. Stoga, u slučaju izlazećeg Bika, treba više promatrati njegovu II kuću – ukoliko su tu smješteni malefici, natus će biti vezan za novac biti pohlepan, on će imati tendenciju da se bori za financije vrlo snažno, i tu će ulaziti u date probleme. Ovisno o prirodi malefika, možda će on doživljavati sliku ovog problema samo kroz gubitke novca ili kroz stalnu borbu i konflikte. U mjeri u kojoj je druga kuća dobra, ili ako je vladar I kuće u dobrom odnosu sa vladarem II, to bi bile vrlo povoljne kombinacije, jer je ovakva osoba dobro integrirana, ona je dobar predstavnik svog izlazećeg znaka. Prva kuća je sudbina, i ukoliko natus duguje toj kući koja odgovara njegovom izlazecem znaku, njegova eneregija je oštećena, pa je i priroda oslabljena, i to nije osobito sretan faktor za samu osobu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM