Ascedent / podznak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ascedent je ništa drugo do vaš podznak, odnosno znak koji vas još bliže odredjuje. Podznak čini da se ljudi rodjeni u istom horoskopskom znaku međusobno razlikuju po temperamentu, sklonostima, osobinama, željama i ambicijama. Ascedent je znak koji se uzdiže na istočnom horuzontu u času vašeg rođenja. Ascedent (podznak) je važan ne samo zato što dopunjuje značenje vašeg osnovnog znaka, već i zbog toga što se bez točno izračunatog asdedenta, ne može izraditi točan natalni horoskop. Ascedent – podznak odredjuje položaj 12 kuća horoskopa.

Ascedent (podznak) je bitak horoskopa, bitak sveobuhvatnog, bitak općeg mikrokozmosa. On je jedna opća posebnost, no ipak posebnost, jedno individualno biće, od sveg iu svemu općem najindividualnije. Ako sunčev znak (znak u kome ste rođeni), nositelj ega, kroz volju, čovjeku blisko i prepoznatljivo “ja”, onda je Ascendent jedan dublji, skriveni, sasvim očigledan, a za mnoge tajan, identitet ega, identitet čovjekovog mikrokozmosa. On je uvijek, ona suštinska i nepromjenjiva potreba u čovjeku, on je znak samog karaktera i gotovo uvijek, jedno neumoljivo biće unutar njega, čije potrebe on mora slijediti, živjeti i proživjeti.

I što god da čovjekova ćud i karakter volje, koji u Suncu žive, izvana o njemu govore, ipak je Ascendent osnovni bitak suštine čovjekove psihologije, kojeg volja, naročito kada je mlada, potiskuje, a ličnost od sebe skriva. Uvijek je tako, kada su različiti interesi i potrebe ova dva znaka, pa zato je baš Ascendant, u svome karakteru, ono prvo, što čovjek o sebi otkriti mora, a što volja čovjekova, sasvim često, ne želi prihvatiti.

Podznak je znak koji se uzdiže na istočnom horizontu u trenutku rođenja, a Ascedent stupanj u tom znaku, od kojeg počinje prvo polje. Podznak govori o našoj ličnosti, o tome kako izgledamo i kako se ponašamo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK