ANUBIS, HORUS ILI RA? Provjerite koje ste egipatskim BOŽANSTVO na temelju datuma rođenja!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Stari Egipćani prvi su vjerovali da zvijezde upravljaju ljudskim sudbinama, ao njihovom horoskopu znalo se malo. Ono što se zna da svakim razdobljem u godini upravlja jedno božanstvo.

Amon 1.1. – 2.2

Stari Egipćani vjerovali su da je Amon prorok. Svojim štićenicima dao je talent da se mogu brzo zaljubiti i pronaći ljubav svog života. Rođeni u ovome znaku su uporni ali nisu nametljivi. Na prvi pogled možda izgledaju hladni, ali su zapravo jako emocionalni i nježni prema drugima. Najviše od svega boli ih nevjera, jer su prije svega jako odani te dobri prijatelji i ljubavnici.

Sebek 3.2. – 4.3.

Sebek je bio božanstvo rijeke Nil koja je Egiptu dala izvor života. Pripadnici ovog znaka izrazito cijene umjetnost i većina njih je izuzetno umjetnički nadarena. Ipak trebalo bi pripaziti, jer znaju biti zaslijepljeni tuđom ljepotom što ih često vodi na pogrešan put. Rođeni pod Šebek jako su znatiželjni, vole svuda gurati svoj nos i teško čuvaju tajne zbog čega nerijetko prekidaju prijateljstva.

Oziris 5.3. – 9.4.

Oziris je u starom Egiptu bio božanstvo plodnosti i rasta. Pripadnici ovog znaka jako su senzualni, ali i romantični. Svog partnera uvijek će razveseliti malim i slatkim poklonima. Puni su razumijevanja za druge i rado pomažu svojim prijateljima ako se nađu u nevolji. Neophodna im je ljubav i nježnost koju traže cijeli život, ali nakon što je nađu, ona je za vječnost.

Ptah 10.4. – 2.5.

Ptah je u starom Egiptu bio božanstvo istine. Pripadnici ovog znaka su iskreni, otvoreni i pomalo naivni. Ujedno su i impulzivni i zahtjevni, i nemaju strpljenja za tuđe prohtjeve ili kašnjenja. Zbog svoje istaknute iskrenosti često drugima kažu što misle bez obzira na posljedice. Isto se ponašaju iu ljubavi, a upravo ta osobina nekontroliranog izražavanja mišljenja može ih koštati i dobrih odnosa.

Horus 3.5. – 16.6.

Horus je bio božanstvo života. Pripadnici ovog znaka skloni su avanturama i često sklapaju nova poznanstva. Nepoznate zemlje i krajevi jako ih privlače pa za njih putovanja na egzotična mjesta nisu ništa neobično. Vole uživati ​​u izvanrednoj prirodi i blagodetima koje život pruža. Pripadnicima ovog znaka potreban je snažan i stabilan partner koji može preživjeti sve njihove hirove.

Neftis 17.6. – 21.7.

Neftis je u starom Egiptu bila poštovana kao božica ljubavi, zbog čega je i ovaj znak prozvan najromantičnijim. Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni, strastveni i emotivni zbog čega vrlo pažljivo biraju svog partnera. Strah od povrijeđenosti leži iza ovakvog ponašanja. Od partnera očekuju puno, ali za uzvrat daju isto toliko. Strpljivi su i žele saslušaju tuđe probleme, ali i dati koristan savjet. To ih čini odličnim prijateljima.

Set 22.7. – 18.8.

Set je bio božanstvo munje i oluje, pa su zbog toga pripadnici ovog znaka vrlo temperamentni. Ne predaju se lako i često su spremni da se bore do kraja za ono što žele. Osim toga, jako su intuitivni i brzo se prilagoditi svakoj situaciji. Također, vrlo su radoznali i uvijek žele isprobati nešto novo i zanimljivo. Za pripadnike ovog znaka nije timski rad jer su samostalni i žele sve sami da urade.

Anubis 19.8. – 21.9.

Anubis je u starom Egiptu bio zaštitnik. Rođeni u ovom znaku vrlo su pošteni i odgovorni. Izrazito su samouvjereni i tvrdoglavi i rijetko slušaju tuđe savjete, iako će ih uvažiti. Vrlo su emotivni i romantični i imaju visoka očekivanja u ljubavi. U jednom trenutku života moraće da se pomire s tim da ne mogu dobiti sve. Inače su vrlo inteligentni, ljubazni i diskretni.

Ra 22.9. – 15:10.

Ra je u Egiptu bio jako cijenjeni bog sunca. Rođeni u ovom znaku puni su pažnje i ljubavi za druge. Prije svega su racionalni i uvijek će promisliti više puta prije nego se odluče za neki pothvat. Pripadnici ovog znaka vole romantiku i vjerni su svom partneru do kraja života. Jedina mana im je nesigurnost zbog koje često propuštaju dobre prilike.

Izda 16:10. – 09:11.

Izda je boginja čuda. Smatra se da rođeni pod njenom zaštitom imaju posebne moći. Krasi ih i neodoljivi osmijeh s kojim osvajaju sve oko sebe. Strastveni su i otvoreni, au ljubavi im je najbitnije da usreće svog partnera. Međutim, za njih nema zabranjeno voće i neće se libiti dobiti ono što žele. Jako su dobri prijatelji jer znaju da saslušaju druge i uvijek udjele dobar savjet.

Thot 10:11. – 3.12.

Thot je u starom Egiptu bio poznat kao božanstvo svjetlosti, mudrosti i magije, pa su pripadnici ovog znaka uvijek precizni i točni, jer posjeduju velike organizacijske sposobnosti. Rođeni u ovom znaku vrlo su svestrani i zanimaju ih sve grane znanosti. U ljubavi uvijek žele imati nekog pouzdanog pored sebe na koga će moći računati i s kim će moći podijeliti sve svoje probleme.

Hator 4.12. – 31.12.

Hator je bila božanstvo glazbe i umjetnosti, pa su rođeni u ovom znaku često cijenjeni glazbenici i umjetnici. Šarmantni su, kreativni, maštoviti i sve uvijek rade s velikom ljubavlju. Pripadnici ovog znaka zaljubljeni su u ljubav i teško im padaju prekid i samoća. Potreban im je partner koji će ih razumjeti i znati da cijeni. Probleme u životu može im stvarati samo njihova nesigurnost i prevelika emotivnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK