Horoskopius

Angelina i Brad iz astrougla-Ljudski odnosi su samootkrivanje, a ne samouživanje ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljudski odnosi su samootkrivanje, a ne samouživanje. Ovu ideju treba imati na umu kada razmišljamo o odnosu ili želji da se uradi usporedni horoskop. Što nam astrologija odnosa može reći o vezi Angeline Jolie i Brada Pitta?

Ljudska radoznalost je neizmjerna i često nas zanima kako se slažemo s nekim osobama. Međutim, klijente savjetujem da se ne zalijeću kod astrologa zbog ovakvih i sličnih pitanja, posebno ako veza ni nema ili je na samom početku. Astrologija odnosa (uporedni horoskop) ne služi da bismo dobili odgovor na pitanje da li ćemo s nekim biti u vezi, jer na tako formulirano pitanje i nije moguće odgovoriti, pa je besmisleno ići kod astrologa ako je veza još uvijek samo u mislima. Ne trčite kod astrologa ni u početku veze, jer možete izgubiti one dragocjene trenutke kada se istražujemo, iščekujemo, privlačimo, opiremo, bježimo i sve ostale ljubavne slasti i nedaće. Često je prisutan i strah, da se ne zaobiđu negativne emocije kao što su razočaranje, odbijanje ili bol. Pa, neka! I njih treba iskusiti, jer svako osjećanje je dragocjeno! Astrologija odnosa nam prvenstveno koristi da možemo razumjeti odnos ili vezu u kojima se nalazimo, a zatim partnera i sebe u tom odnosu. Ona nam pruža odgovore na pitanja kako možemo prevaziđemo eventualne probleme, ukoliko se pojave.

Na nekim mojim predavanjima, još prije nekoliko godina, analizirala sam uporedni horoskop Angeline Jolie i Brada Pitta i govorila o problemima i krizama koji bi ih mogli očekuju. Što nam govori njihov uporedni horoskop?

Svi mi kao individue imamo svoje energetsko polje, pa isto tako i odnos ili veza također imaju svoje. Svatko od nas napaja na vatrenom, zemljanom, zračnom ili vodenom razini, a bliski odnosi su jedan od načina. Što znači napajanje? Na primjer, ako imate u horoskopu dominaciju vodenog elementa, onda morate sebe napajati kroz dušu, osjećaje, maštu i unutarnji život. To znači i da je poželjno u vezi imati intimu i razmjenu najdubljih osjećanja s partnerom, inače može doći do nezadovoljstva.

U horoskopu Angeline Jolie primjećujemo da ona ima izražen vatreni element, bitan napajanja njenog energetskog polja. Zbog toga, možemo postaviti pitanje “Što joj je potrebno od druge osobe?”. U pitanju je energija, živahnost, strast, izazovi, aktivnost, kao i partner koji pokazuje inicijativu i hrabrost. Da li Bred Pit može biti adekvatan za napajanje ovog tipa? Može, zato što i on ima dovoljno vatre u svom horoskopu, jer u vatrenim znacima ima Ascendant, Sunce i Jupiter kao vladara Ascendenta.

Količina vatre u njegovom horoskopu, kao iu njenom, ukazuje da je ovaj element dominantan iu njihovom odnosu zbog čega je strast bila prva i najvažnija varnica. Kada je prisutna dominacija vatrenog elementa, onda veza ne smije prijeći u dosadu, jer automatski prestaje i napajanje. Ako strast iščezne, onda dolazi do brzog hlađenja i nezainteresiranosti jedno za drugo. Ne treba da vas zabrinjava ako prepoznate nešto od ovoga u vašem usporednom horoskopu, jer je važnije razumjeti kako pronaći način da se strast i aktivnost održe. Međutim, u horoskopu Brada Pitta postoji i dominacija zemljanog elementa, pa Angelina Jolie, koja u svom horoskopu nema zemljani element, može vremenom početi razmišljati: “O, Bože, kako je hladan i rezerviran.”

Nekim osobama će biti privlačni baš oni koje posjeduju ono što njima nedostaje što može biti dobro, ali u takvim slučajevima oboje moraju biti otvoreni jedno prema drugom kako bi pronašli način da se uklope! Brad nema vodeni element u svom horoskopu, ako izuzmemo Neptuna kao vanjsku planet koji se nalazi u Škorpionu, dok Andželina ima vodeni element (Rak na Ascendentu i Venera u Raku), ali je Bradova zemlja kompatibilna s Andželininom vodom, a znamo da je voda potrebna zemlji i da je zemlja važna za vodu, posebno kada joj daje oblik ili je usmjerava.

Dominacija zemlje i nedostatak vode u horoskopu Brada Pitta govori nam da mu je vrlo važna veza s praktičnim i fizičkim svijetom, a da intimnost sama po sebi nije toliko značajna. Podsjećamo da je intimnost potreba Angeline. Prisustvo vodenog elementa u njenom horoskopu govori o žudnji za golemom bliskošću zbog čega njezina veza mora biti duboka i intimna da bi ona bila zadovoljna. Međutim, Mjesec kao vladar njenog Ascendenta, kao i Mars u Ovnu u blizini desete kuće ukazuju i na sklonost emotivnoj agresiji u trenucima kada zadovoljstvo izostane. Njihova veza sigurno je ispunjena trčanjem u kojem stalno požuruju jedno drugo, jer oboje imaju vladara Ascendenta u Ovnu pa je vatra dominantan element u njihovom usporednom horoskopu. Dominacija zemljanog elementa kod Breda, sigurno govori da je on glas razuma u ovoj vezi.

Kao što smo već rekli, prvo što ih je spojilo je strast, o čemu govori i konjunkcija njenog Mjeseca (njen vladar Ascendenta) s njegovim Jupiterom (njegov vladar Ascendenta) u znaku Ovna. Ovan je strastven znak, željan uzbuđenja i izazova. S obzirom da su vladari njihovih podznaka spojeni konjunkcijom u ovom znaku, onda je ovaj aspekt i “težište” onoga što ih je privuklo i spojilo.

Mjesec i Venera, planeta koje su važne u uporednim horoskopima bliskih odnosa u njihovim horoskopima su u znacima koji su u međusobno nepovoljnim aspektima. Njezina Venera je u Raku, a njegova u Jarcu, dok je njezin Mjesec u Ovnu, a njegov ponovo u u Jarcu. Opet ponavljam, ako nešto od ovoga prepoznateu vašem usporednom horoskopu, to ne treba da vas zabrinjava, jer veze opstaju i sa ovakvim kombinacijama, ali treba razumjeti kakve različitosti mogu pojaviti. Ako razumijemo različitosti, a posebno različitost potreba oba partnera, onda mnogo lakše možemo ih prihvatimo.

Andželininom Veneru u Raku je osjećajna i sklona privatnom i obiteljskom okruženju, međutim njena Venera je iu kvadratu s Uranom, što nam govori o njenoj borbi između “biti porodičan” i “biti slobodan”. Ova tenzija dovodi do frustriranosti na emotivnoj razini, a ovaj aspekt ukazuje i na borbu između tih vrijednosti. Međutim, zbog Venere u Raku, koja je na Ascendentu, ona ima i ogromnu potrebu za majčinskom ulogom, kao i ulogom žene i supruge kao stuba obitelji, što je izravno povezuje s iskustvom zadovoljstva, ljubavi i radosti, jer je sve ovo u funkciji Venere u Raku. Ali, zbog već spomenutog kvadrata Venere u Raku i Urana u Vagi, kada Andželina preuzime roditeljsku i obiteljsku ulogu, mora se odreći potrebe za slobodom i zbog toga je prisutna emotivna napetost, što se dalje manifestira kroz krize i promjene u emotivnom životu.

Brad Pitt ima Veneru u znaku Jarca i on je svjestan koliko znači materijalna sigurnost, karijera i reputacija, ali s obzirom da je ovo Saturnov znak prisutan je taj bedem ili zid koji je potrebno probiti. Kada Angelina Jolie želi zadovoljiti svoju Veneru u Raku iu tim trenucima traži od njega nježnost, osjećajnost i romantičnost, a naiđe samo na njegove bedeme, ostaje joj samo da prokomentariše: “Kako možeš biti tako rezerviran, dalek i hladan”. Ako sada dodamo i njezin stelijum u Ovnu, ona će inzistirati: “Sada mi pokaži osjećaje i bliskost. Ne želim čekati ni sekundu “, zbog čega se njegova Venera u Jarcu još više povlači, šuti i opire, dok Andželina sa svojim stelijum u Ovnu bijesni i postaje agresivna.

Slično se događa i sa njihovim Mjesecima, jer je njen u Ovnu, a njegov u Jarcu, pa su njezine reakcije impulzivne i nagle, dok su njegove reakcije dobro kontrolirane i ona će na njegovu kontrolu, rezerviranost, šutnja i povlačenje, najčešće odgovoriti agresijom i grubošću. Njezin stelijum u Ovnu u blizini desete kuće ukazuje na jak instinkt za vodstvom i prisutnu želju za dominacijom, as obzirom da joj je Venera u Raku, opet nailazimo na unutarnju borbu između “preuzeti zaštitničku i brižnu ulogu u obitelji” i “biti autoritet i gazda “ili” biti dio obitelji “i” biti samostalan i ostvaren. ”

Brad Pitt ima stelijum u Jarcu i ovom znaku također je potrebna uloga autoriteta, dok Jupiter kao vladar Ascendenta u znaku Ovna poručuje “Vjerujem u sebe samo onda kada sam na čelu” ili “Mogu se nadam pozitivnom životu samo onda kada predstavljam autoritet.” Međutim, stelijum u Jarcu kod Brada Pitta pada u Andželininom šestu kuću, pa se on u ovoj vezi može osjećati podčinjenim ili manje vrijednim, što je u simbolici ove kuće, jer ona želi da joj on služi i da ga kontrolira.

Andželininom Neptun nalazi se Bredovom Ascendentu, a ova planeta ima ulogu zavesti i očara i moguće je da je Brad pomislio čim je ugledao: “Ona je čarobna. Iz koje bajke ti dolaziš? “Ali, Neptun i zamagljuje stvarnost i vremenom, kada se magla podigne, lako donosi razočaranje, što je siguran scenarij kod Breda, jer ima dominantnu zemlju, koja je praktična i realna.

Ona je za njega izazovna sa svojim stelijum u Ovnu, a on je prihvatio izazov, jer mu je vladar Ascendenta u znaku Ovna i ovdje se njihovi vladari susreću, jer je njezin Mjesec u konjunkciji s njegovim Jupiterom. Bradov vladar Ascendenta (Jupiter) je u njegovoj četvrtoj kući i ovo simbolizira potrebu za velikom obitelji, u čemu ga Andželina podržava, jer su njen Mjesec, Mars i Jupiter u njegovoj četvrtoj kući.

Najproblemtičniji međusobni aspekti njih dvoje uključuju njenog Saturna u Raku, jer se ova planeta nalazi u kvadratu sa njegovim Jupiterom u Ovnu, kao iu opoziciji sa njegovim Merkurom, Venerom i Mjesecom u Jarcu. Saturn je vladar njene sedme kuće, pa je za nju osjećaj sigurnosti iznimno važan u partnerskim odnosima, ali s obzirom da je Saturn u nepovoljnom dostojanstvu iu njenoj dvanaestoj kući, ovdje su prisutni duboki strahovi od gubitka partnera. Zbog toga se Saturn u njenoj sedmoj kući manifestira kao težnja za kontrolom, jer razmišlja “ako imam kontrolu u odnosu, onda on može biti siguran i mogu se zaštitim od gubitka partnera”.

Brad je Strijelac na Ascendentu iu ovom znaku se nalazi i njegovo Sunce, dok je Jupiter u Ovnu. I ova kombinacija govori o potrebi za slobodom. Ako postoje znakovi koji nikako ne vole kontrolu i ograničenja, onda su to sigurno Strijelac i Ovan. Njemu smeta njezina potreba da ga kontrolira uslijed Straa od gubitka, jer je njen Saturn u Raku u kvadratu sa njegovim Jupiterom u Ovnu, a njen Saturn istovremeno aktivira i njegov kvadrat između Jupitera i Marsa. Aspekt između Jupitera i Marsa u njegovom horoskopu ukazuje na avanturistički duh i potrebu za slobodom, a kada ga ona svojim Saturnom pritisne, onda se kod njega javlja bijes i agresija kroz Jupiter kvadrat Mars. Također, njezin Jupiter, Mars i Mjesec u Ovnu u kvadratu su s njegovim Marsom, Merkurom, Venerom i Mjesecom u Jarcu. Ovdje možemo postaviti pitanje: “Da li će Brad biti sposoban je u svakom trenutku stimulira na uzbudljiv i strastven način, što je njoj mnogo potrebno?”

Ipak, nitko se nije slučajno sreo i uvijek imamo mogućnost da učimo i rastemo kroz partnerski odnos. Angelina Jolie svojim Saturnom u Raku njega zapravo tjera da se suoči sa svojim problemom i riješi konflikt koji ima zbog kvadrata između Jupitera u Ovnu i Marsa u Jarcu. Mars u Jarcu želi dokazati kroz status, praktične i materijalne vrijednosti, ali tako što će imati kontrolu nad materijom i fizičkim svijetom, jer mu je Mars u Jarcu u drugoj kući i zato se odriče velike potrebe za uzbuđenjima, izazovima i slobodom, iako u tome vidi pozitivan stav prema životu.

Ovdje treba dodati i stelijum u Jarcu u njegovoj drugoj kući, koji još više naglašava potrebu za kontrolom kada su u pitanju materijalne vrijednosti, jer i on ima strahove kao i Andželina, samo što su njegovi povezani s materijalnim i fizičkim svijetom. Andželininom Saturn je u njegovoj osmoj kući u Raku iu opoziciji je sa planetima u njegovoj drugoj kući, što simbolizira pritisak da se suoči sa svojim strahovima, ali kroz njenu težnju kontrolirati njegove prihode i profit, poslovne aktivnosti i ulaganja.

Zbog toga dolazi do nerazumijevanja i neslaganja, prvenstveno u praktičnim pitanjima, jer je njen Saturn u opoziciji sa njegovim Merkurom. Brad Pitt je zbog stelijuma u Jarcu sposoban ide u ekstrem tako što stoji na praktičnoj i opipljivoj strani udaljavajući se i negirajući u sebi one maštovitije i nježnije crte karaktera. Andželininom Venera u Raku u opoziciji s njegovim Mjesecom i Venerom u Jarcu, treba ga podsjeti na dio sebe od koga se često udaljava, nerijetko ga negirajući, jer je onda previše vezan za razuman, praktičan i fizički svijet. U ovom aspektu vide se njihova suprotstavljena djelovanja, pa kad kod njega isplivaju razumni i praktični nagoni, ona traži više emocija i nježnosti, a kada kod nje ispliva nježnost i osjećajnost, onda on traži prisebnost i razumnost. Ovo može biti prepreka da dožive potpunu intimnost i bliskost u odnosu, kao i da održe stabilnost.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK