Ako želite stabilnost, BUDUĆNOST PLANIRAJTE s pripadnicima ova TRI horoskopskom znaku

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Predstavnici nekih horoskopskih znakova jednostavno nisu za duge veze i obveze, ali s ova tri znaka Zodijaka uvijek možete planirati budućnost!

Pripadnici različitih horoskopskih znakova drugačije se ponašaju u vezi ali, kada je u pitanju planiranje zajedničke budućnosti i života, uvijek možete računati na ova tri znaka Zodijaka!

OVAN

Ovnovi su obično vjerni partneri. Ne vole da ih neko ograničava, a očekuju da im povjerite svoje puno povjerenje. Ipak, i oni će se sami tako ponašati, a jednom kada izgradite odnos pun ljubavi moći ćete i planirati ozbiljniju vezu i budućnost. Nemojte se iznenaditi ako upravo Ovnovi naprave prvi korak u tom smjeru jer, oni vole stabilnost i prija im red i izvjesnost.

RAK

Emotivni i osjećajni, rakovi su spremni na najveću žrtvu kako bi zadržali osobu pored sebe. Oni možda o svojoj vezi neće govoriti mnogo, ali ako nešto kažu, to će uvijek biti u superlativu i sa mnogo ljubavi. Ako vam treba netko tko će vas voljeti cijelog života, potražite Raka. Možda ga nećete odmah osvojiti, ali potrudite se – isplatit će vam se!

DJEVICA

Djevice traže pouzdane partnere optimistične naravi koji imaju puno samopouzdanja s obzirom na to da one same nisu toliko uvjerene u vlastite sposobnosti. Njima treba netko tko će ih osvojiti šarmom i pružiti im stabilnost i prekopotreban mir. Jednom kada se skrase u vezi, očekujte njihovu potpunu predanost i beskompromisnu ljubav. Možda nekima pripadnici ovog znaka djeluju hladno i proračunato, ali zapravo čeznu za vezivanjem i nekim s kim bi mogli podelel život.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.