Horoskopius

3 tajne “Tajne” -Zakon privlačnosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Puno se toga izdešavalo u posljednjih nekoliko godina oko Zakona privlačnosti, kao što ilustrira i sam hit-film i knjiga, Tajna. Tajna je nadahnula jako puno ljudi ali i prouzročila mnogo frustracija. Mnogi su prepoznali mogućnosti za sebe i za bolji život, ali nakon primjene lekcija iz filma, zapitali se nije li to, ipak, bila samo jedna obična napuhana bajka.

Ne, to nije bajka. Samo je data informacija nepotpuna. Nikakav program niti vodič ne može pomoći baš svakom pojedincu u pružanju svih informacija i iskustava koja su potrebna kako bi se načinio preokret u njihovim životima. Ponekad je dovoljno samo to da se prave stvari dese u pravo vrijeme i preokret je tu, bilo spiritualni, fizički ili financijski. Tajna je, dakle, u nenaprezanju i nepretjerivanju ni u čemu, a ono što je najbitnije je da se uvijek osjećamo dobro,

Postoje tri velika polazišta postavljanja temelja za prakticiranje tajni Tajne na dnevnoj bazi:

Tajna Tajne 1. Nastoj biti u sadašnjosti – To je najvredniji alat koji nas vodi do našeg unutarnjeg genija, a njega svi imamo. Naš unutarnji genije se razlikuje od genija drugih ljudi. Svi mi imamo jedinstven i moćan skup talenata koje možemo uspješno iskoristiti. Kad živimo u sadašnjosti, umjesto što tumaramo po prošlosti ili razmišljamo o budućnosti, onda otvaramo mogućnosti da nam se dese stvari na koje nikada nismo ni pomislili.

Naši odnosi postaju bolji i jasniji, vidimo financijske mogućnosti, i imamo veći osjećaj mira – i to besplatno! Što više vježbamo ovu sposobnost življenje u sadašnjosti, to sposobniji postajemo i više postižemo. Možemo je prakticirati u bilo koje vrijeme i to će povečati našu učinkovitost i ono što radimo.

Tajna tajna 2. Uredite svoj dom – možda ovo zvuči kao kliše ili pak pedantsku. Medjutim, kao što je spomenuto u Tajni u dijelu o Feng shui, naša okolina jako puno utječe na nas i na ono kako živimo naše živote. Ja sam veliki zagovornik za čišćenje našeg stambenog prostora, oslobadjajući se time nereda i mijenjajući stare navike nagomilavanja za nove bolje, čišće i jasnije. Jako puno frustracija u našoj svakodnevnici je prouzrokovano neuredjenom okolinom. Kako ćemo se vinuti u visinu, ako smo previše zatrpani teretom našeg nefunkcionirajućeg doma?

Dobra vijest je da je čišćenje kuće lako i jednostavno. Imajte na umu da se ovdje ne radi o preuređenju doma, popravcima i dizajnu interijera. To može doći nakon čišćenja, a ono je najvažnija stvar koju možemo učiniti. Kada ste spremni za čišćenje kuće, onda se potpuno posvetite tome. To će vam uzeti manje vremena nego što mislite. Koncentrirajte se na ono što zaista trebate i odbacite nepotrebne stvari. Zapamtite, ako se riješite nečega što vam je, ipak, potrebno, to uvijek možete kupiti ponovno.

Tajna Tajne 3. Napravite plan koji ćete slijediti – Ovo opet nije ništa interesantno.Ali, ako pogledamo koliko toga moramo učiniti i još ne poduzimamo nikakve mjere kako bi to učinili, planiranje je najbolji nacin oslobadjanja energije kako bismo se pomjerali u pravcu koji želimo . To nam pomaže da održimo fokus na pozitivnim stvarima kada znamo da se stvari u našim životima dobro rasporedjuju. Ako taj raspored kaotican onda nemamo dovoljno energije za dosljedno preuzimanje odgovornosti, previše naših razmišljanja je usmjereno ka rješavanju “hitnih” slucajeva, a to je znak neorganiziranosti.

Jedan od ključeva uspjeha je kategoriziranje dnevnih zadataka po skupinama. Uključite sve svoje odgovornosti u ove kategorije. Ništa ne izuzimajte. Posao, dom, djeca, suprug / a, prijatelji, proširene obitelji, osobni napredak, pisanje, itd. To sve spada u domenu kategorija. Onda isplanirajte dan, napravite dnevni plan. Kada znamo što moramo učiniti onda imamo mir i osjećaj upravljanja životom. Posvetite se samo jednom zadatku u jednom trenutku i ne pokušavajte raditi 15 stvari odjednom. To će vam omogućiti da živite u sadašnjosti, vaš će rad biti kvalitetan i učinkovit. Isto tako bit ćete sretniji i naravno, pozitivniji, a to vam pomaže da sami Zakon Privlačnosti primjenjujete na lakši način. To više nije napor i borba i tek tada osjećamo pravu moć ovoga zakona. Slobodni prijevod teksta Izabele Santorini

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM