3 horoskopska znaka ŽIVE DUŽE OD DRUGIH

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Od ljubavi do stvari zaista volimo ili ne, horoskop je tu da nam otkrije tajne zvijezda koje upravljaju našim znakovima pod kojima smo rođeni.

Vjerovali ili ne, horoskop može otkriti i duljinu životnog vijeka koji živimo, a koji su i znanstveno dokazani.

Iako način na koji živimo, od stresa do prehrane i posla, ima veliki utjecaj na naš životni vijek, moglo bi se reći da je i horoskop usko povezan s tim. Naime, ispostavilo se da tri horoskopska znaka imaju dulji život, nego ljudi koji su rođeni pod drugim horoskopskim znakovima. U pitanju su Ovan, Djevica i Rak.

– Za ljude pod znakom Ovna važi da znaju što hoće, da su odgovorni i da vole život, što može predstaviti njihovu “tajnu” za dug i lijep život.

– Djevice su poznate kao velike čistunice koje stalno brinu o svom zdravlju, vode računa o tome što jedu i koliko, je li to zdravo ili ne i redovito idu kod liječnika na kontrole. Sve ove rutine mogu ukazivati ​​da Djevice zaista mogu dugo žive, jer se toliko brinu o sebi. One ne mogu bez vježbi, pogotovo bez joge koja ih čini smirenijim i staloženije. Život bez stresa je drugim riječima dug i sretan život.

– Kao i Djevice, Rakovi također vode dosta računa o načinu života, jer dobro znaju da uravnotežena prehrana, kao i zdrav duh produljuju život. Kako se Rakovi smatraju jednim od najemotivnijih znakova, oni svoj dug život posvećuju najmilijima – obitelji, a naročito svojoj djeci bez kojih ne mogu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.