12 istina o astrologiji koje će vam promijeniti mišljenje … Astrologija je i znanost i umjetnost!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Evo nekih vrlo zanimljivih statistike, koje će vas svakako iznenaditi. Znanost daje mnogo argumenata protiv astrologije, tvrdeći da su genetska obilježja razvijena od začeća, a ne rođenja. Ipak, ako bez Sunca ne bi postojalo živog svijeta, i bez Mjesečevog utjecaja na tekućine ne bi bilo plima i oseka, kako to da planete nemaju utjecaj na živote pojedinca?

1. Sedamdeset i pet posto astrologije čitatelji su žene, navodi se u jednoj studiji.

2. Astrolozi tvrde da Mjesec ima isti učinak na ljude, kao što to radi na ocean. Ako Mjesec može utjecati na velike plime, ne može ne utječe na ljudsko tijelo, koje se sastoji od 75% vode. Mjesec je također povezana s izazivanjem duboke emocije i ljude kada emotivno rastrojeni dovodi do suza. Mjesečeve mijene također utječu na ženske mjesečne menstrualne cikluse.

3. Trećina Amerikanaca vjeruje u astrologiju. Rukovoditelji i stručnjaci su najbrže rastuća skupina vjernika.

4. Nakon atentata na tadašnjeg predsjednika Ronalda Reagana, njegova supruga Nancy zaposlila je astrologa za dalje prognoze svoje budućnosti.

5. Najpoznatiji astrolog je Nostradamus, koji je predvidio događaje, kao što su u drugi svjetski rat, ubojstva američkog predsjednika Đona Kennedyja i, napad na Svjetski trgovački centar.

6. Potraga za astrologiju na Google.com dovodi na gotovo 2 milijuna web stranica.

7. Zodijak je izvorno prirodno poljoprivredni kalendar koji datira žetvu, berbu, itd od izlaska i zalaska zvijezda (pogotovo Sirius) i Plejada ili druge prepoznatljiva zviježđa.

8. Kepler, astrološki koledž u Seattleu, SAD-u, je prva institucija u zapadnoj hemisferi izdati BA i MA razine astroloških studija. Prva škola započela je 2000. godine i košta oko 5.000 dolara godišnje, a sastoji se od kućnog studija sa jednotjednim skupom. Koledž je dobio ime po Joanes Kepleru, poznatom njemačkom matematičaru i astronomu koji također prakticira astrologiju.

9. Riječi, astrologija i horoskop su najviše tražene teme na internetu, navodi se u istraživanjima searchterms.com.

10. Astrologija je i znanost i umjetnost. Zahtijeva matematiku i razumijevanje astronomije. To je umjetnost, jer za tumačenje je potrebno donijeti različite aspekte zajedno i oblikovati sklonosti pojedinca.

11. U srednjem vijeku, katoličke pape bile su detaljno upoznate sa astrologijom: Siksto IV bio je prvi papa koji tumačiti horoskop, Julius II odabrao svoj datum krunidbe astrološkim metodama, a Leo X i Pavao III oslanjali su se na astrološke savjete. Adolf Hitler je koristio astrologiju tijekom drugog svjetskog rata.

12. Smatra se da uspoređujući svoj natalni horoskop za različita područja u svijetu, nalazimo mjesto na kojem ćemo biti najuspješniji i sretniji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK